fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Barri Gòtic Reformat Edifici d’apartaments 1769

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

21 Apartaments de Luxe al Barri Gòtic de Barcelona

Urbane es complau a presentar aquest bell projecte de reforma total de l’edifici en un increïble edifici clàssic que data de 1689. Es tracta d’una oportunitat única per comprar un immoble en un projecte de reconversió i reforma al cor del barri més emblemàtic de Barcelona, el Barri Gòtic.

Tria entre un dels 21 apartaments en un bonic edifici que després de més de 150 anys serà restaurat amb els més alts estàndards possibles. La promotora està tenint la màxima cura de preservar la bellesa i les qualitats originals de l’edifici, alhora que incorpora les comoditats i detalls més actuals de la llar.

Patrimoni del segle 18 amb una reforma del segle 21

Escudellers, 44 presumeix dels meravellosos sostres alts i sobre grans finestrals de l’època. Aquestes característiques es mantenen i milloren encara més amb noves funcions de disseny i accessoris moderns. S’ha afegit un ascensor per donar accés als meravellosos apartaments àtics de l’última planta i només per facilitar l’accés a totes les plantes. Els amants del Barri Gòtic de Barcelona sabran que un ascensor és un luxe del qual gaudeixen pocs edificis.

Comprar una propietat en un projecte nou com aquest té importants avantatges respecte a la compra d’altres propietats de segona mà a Barcelona. Com que l’immoble no s’ha d’acabar fins a l’abril del 2018, no cal tenir tots els diners disponibles en el moment de la compra. Podeu seguir els pagaments d’etapa des de la compra fins a la data de finalització.

La realitat de mudar-se a una finca d’obra nova i reformada al centre de la ciutat vella és una cosa que pocs poden gaudir. Sovint apareixen propietats rehabilitades al mercat, però trobar un edifici sencer és una cosa especial, i una cosa amb la qual l’equip d’Urbane s’ha acostumat a treballar. Imagina una nova propietat en un edifici totalment reformat. Tots els apartaments i zones comunes van ser restaurats al mateix temps. No hi ha preocupacions d’altres apartaments que encara s’han de treballar, si de cas.

Per a molts, el potencial inversor de la propietat a la zona gòtica és el principal atractiu. L’oferta d’immobles és escassa en aquesta zona, però la demanda és molt elevada. Tanmateix, el mercat lluita amb la demanda d’immobles ben reformats enfront de l’oferta d’immobles que manquen d’instal·lacions modernes, com ara ascensors, cuines equipades i banys còmodes.

Si esteu interessats en invertir i comprar en aquestes propietats reformades al barri Gòtic de Barcelona, organitzeu una visualització avui mateix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings